Szőnyeg tisztítás - Tisztítógép kölcsönző

Tisztítógép kölcsönző

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, gőztisztító gépek kölcsönzése, elérhető áron, igény szerinti kiszállítással, kaució nélkül.

Menü
Tartalomhoz ugrás

Szőnyeg tisztítás

Menü
A szőnyeg tisztítása házilag is könnyedén elvégezhető, nem szükséges a szőnyeget elszállíttatni és tisztíttatni drága pénzért. Ráadásul azokban az otthonokban, ahol kisgyermekek, házikedvencek is élnek, vagy folyamatos a dohányfüsttel való szennyezettség, ne talán porattka allergiások élnek, ajánlott is negyedévente egy alapos, mélyre ható szőnyegtisztítást végezni.
Figyelmébe ajánljuk a Karcher inyektációs/extraktációs elven működő, vizes szőnyeg- és kárpittisztító gépét. Injekciós funkciójának köszönhetően egyenletesen tudja eloszlatni a tisztítószeres vizet a takarítani kivánt felületen, majd exraktációs, erős szivóhatásának köszönhetően a tisztítás után, a feloldódott szennyeződés és nedvesség nagy része eltávolítható a szőnyegből, így annak száradási idelyét lényegesen lerövidítve a kézi szőnyegtisztításhoz képest. A tisztítógéppel való szőnyegtisztítás mellett szól még az is, hogy tisztítás után a szőnyeg felfrissül, megújul, a lakás kellemes illattal töltődik fel, ami tisztaság érzésével tölti fel a háztartásában élőket. A pénztárcájában maradó pénzről nem is beszélve, amit megtakarít egy otthoni szőnyegtisztítással.
A hagyományos porszívók nem alkalmasak a szőnyeg teljes mélytisztítására, ezek csak is a szabadon lévő szennyeződéseket képesek eltávolítani. Mivel a szőnyeg szálai a rajta tőrténő járástól összetömörödnek, a folyamatos taposástól a szőnyeg szálai között található por és szennyező részecskék hozzátapadnak a szőnyeg szálaihoz. Mindettől a szőnyeg szálai meggyengülnek, a szőnyeg színe pedig megfakul. Ezeket a szennyeződéseket és porszemcséket csak is alapos mélytisztítással, vizes takarítással lehet eltüntetni.
Autókárpit tisztítás házilag
Kárpittisztító gép bérlése, kölcsönzése
Bérlés, kölcsönzés árak
Gőztisztító gép bérlése, kölcsönzése

Videó:
Címünk:
1157 Budapest Páskom Park 5.
Nyitvatartás:
H-P:08:00-18:00
SZ-V:09:00-17:00
Ünnepnapokon is !
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
E-mail címünk:
tisztitogepkolcsonzo15@gmail.com
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
Vissza a tartalomhoz