Gőztisztítás - Tisztítógép kölcsönző

Tisztítógép kölcsönző

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, gőztisztító gépek kölcsönzése, elérhető áron, igény szerinti kiszállítással, kaució nélkül.

Menü
Tartalomhoz ugrás

Gőztisztítás

Menü
Ha háztartásában kisgyermek vagy házi állat él, akkor a gyors és tökéletes tisztíthatóság alapvető követelmény. Ebben nyújt segítséget önnek a Karcher gőztisztító gép, mely gyakorlatilag az összes házkörüli munkát elvégzi, kimagaslóbb eredménnyel, mint, ha a hagyományos módszerekkel tisztítaná otthonát.
A gőztisztító gép a forró, nagy nyomású gőz erejét használja fel a tisztításra, ez által tiszta, foltmentes otthont varázsolva bármiféle káros vegyszer használata nélkül. A forró gőz képes elpusztítani a háztartásában előforduló ősszes baktérium 99,99%-át, így otthona nem csak ápolt és tiszta, de higénikusabb és egészségesebb is lesz.
A Karcher gőztisztító gép számtalan tartozékának köszönhetően igazán univerzális eszköz, gyakorlatilag a házkörüli feladatok között nincs ojan amire ne kinálna jó megoldást. Segítséget nyújt az , egész otthonában, a konyhától a fürdőszobán és előszobán át, a háló, nappali vagy gyermekszobáig. Nincs ellenérv, ami a gőzzel való tisztítás ellen szólna! Környezetbarát, hisz vegyszerek nélkül működik, és közel 80%-kal kevesebb vizet használ el, mint egy átlag takarítással.
Az erőteljes gőzkimenet, a magas gőzhőmérséklet, a nagy teljesítményű fúvóka és mikroszkópikus gőzrészecskék a legkisebb ,legeldugottabb résekbe is behatolnak, ezzel a baktériumok 99,99%-át elpusztítva. A gőz nem hagy vízkőmaradványokat, hisz a gépben a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól, így a gőzben  már nincs semmi, ami nyomot hagyhat.

Kárpittisztító gép bérlése, kölcsönzése
szőnyegtisztító gép bérlése, kölcsönzése
*A Kärcher gőztisztítóval a háztartásokban előforduló, sima keményfelületen végzett pontszerű tisztítás, azaz maximális gőznyomáson történő 30 másodperces gőzölés során a burokkal rendelkező vírusok, mint a korona- vagy az influenzavírus (kivéve a hepatitis B vírus), 99,999%-a eltávolítható (PVC-felületet alapul véve; EN 16615:2015-06 módszerhez igazodva); (tesztcsíra: módosított Ankara vakcínia vírus)** 30 cm/másodperc tisztítási sebességgel és maximális gőznyomással végzett tisztítás során a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-a elpusztítható a háztartásokban elforduló, sima keményfelületeken (tesztcsíra: Enterococcus hirae).
Autókárpit tisztítás házilag
Bérlés, kölcsönzés árak

Videó:

Címünk:
1157 Budapest Páskom Park 5.
Nyitvatartás:
H-P:08:00-18:00
SZ-V:09:00-17:00
Ünnepnapokon is !
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
E-mail címünk:
tisztitogepkolcsonzo15@gmail.com
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
Vissza a tartalomhoz