Bútorkárpit tisztítás - Tisztítógép kölcsönző

Tisztítógép kölcsönző

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, gőztisztító gépek kölcsönzése, elérhető áron, igény szerinti kiszállítással, kaució nélkül.

Menü
Tartalomhoz ugrás

Bútorkárpit tisztítás

Menü
A Karcher szőnyeg- és kárpittisztító gépeivel nem csak szőnyegét, hanem kárpitozott bútorait, ülőgarnitúráit, kanapéit, ágybetéteit, foteleit, székeit, de még a gyermekei plüss játékait is hatékonyan, mélyrehatóan tudja házilag tisztítani. Kárpitozott bútorai a mindennapos használat során külömböző szennyeződéseknek vannak kitéve, főként a dohányzó, kisgyermekes, vagy kisállatot tartó háztartásokban, de ugyan úgy igaz ez egy forgalmas irodahelyiség kárpitozott felületeire is.

Figyelmébe ajánljuk a Karcher kárpittisztító gépeinket, melyekkel a kárpitozott felületek házi tisztítása, rendkívül egyszerűvé és hatásossá válik. A nagy teljesítményű Karcher kárpittisztító gépekkel, a kárpitot szinte teljesen szárazra szívhatja, ezzel jelentősen lerövidítve a bútorok száradási idejét. Említésre méltó az is, hogy a gépi tisztítás során, a gép nagy teljesítményének köszönhetően, nem csak a látható szennyeződések tüntethetőek el, hanem a láthatatlan élősködők, porattkák és azok üledéke is rendkívül hatásosan eltávolíthatóak a kárpit mély tisztításakor, ráadásul a kellemetlen szagoktól is megszabadulhat, ezzel kellemes, felfrissült illatot varázsolva otthonában vagy irodahelyiségében.
Autókárpit tisztítás házilag
szőnyegtisztító gép bérlése, kölcsönzése
A kárpitozott bútorok a zsíros szennyeződéseken kívül hajlamosak kellemetlen szagokat is magukba szívni és raktározni, ami igen csak lelombozó élmény egy rendezett háztartásban vagy egy jól menő cég iroda helyiségében. A kanapé ,vagy ülőgarnitúrák házilag, kézi erővel való tisztítása bizony nem egyszerű és időt spóroló feladat. Arról nem is beszélve, hogy a kézi tisztítás az esetek döntő többségében csak ront a helyzeten, mivel a tisztítani kivánt felületre felhordott tisztítószert és vizet, valamint a  feloldott szenyeződést,a kárpit alatt lévő szivacs magába szívja és tovább raktározza.
Gőztisztító gép bérlése, kölcsönzése
Bérlés, kölcsönzés árak

Videók:
Címünk:
1157 Budapest Páskom Park 5.
Nyitvatartás:
H-P:08:00-18:00
SZ-V:09:00-17:00
Ünnepnapokon is !
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
E-mail címünk:
tisztitogepkolcsonzo15@gmail.com
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
Vissza a tartalomhoz