Bérlés menete - Tisztítógép kölcsönző

Tisztítógép kölcsönző

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, gőztisztító gépek kölcsönzése, elérhető áron, igény szerinti kiszállítással, kaució nélkül.

Menü
Tartalomhoz ugrás

Bérlés menete

Menü
Gépeink személyesen, az elérhetőségeink menüpontban fetüntetett XV. kerületi címen, előre egyeztetett időpontban vehetőek át, illetve adhatóak le. Az előre egyeztetés telefonhívás alapján történik, mivel telefonos beszélgetés alkalmával az ügyfeleink részletesebben el tudják mondani az igényeiket,mi pedig bővebb információval  tudunk szolgálni önök felé. Lehetőség van igény szerinti házhozszállítást is kérni, ami szerintén előzetes, telefonos egyeztetés alapján történik. Ebben az esetben, az előzetes telefonos egyeztetés alkalmával a pontos cím megadása szükséges, ahol a kollégánk a megbeszélt időpontban a gépet átadja, illetve a bérleti időt elteltével vissza is veszi.
Gépeinket minden esetben azzal a fetétellel bocsájtjuk ügyfelünk rendelkezésére, ha elsajátította azok működési mechanizmusát és biztonságos üzemeltetését. Személyes átvétel esetén, a gép működtetésének betanítása a XV. kerületi címünkön történik a gép átvételekor, míg házhozszállítás esetén kollégánk, az ügyfél címén beüzemeli, illetve meg is tanítja annak biztonságos hsználatát. Gépeinket rendszeresen karbantartjuk a megbízható működésük érdekében, így a gép kiadása előtt, a betanítási folyamat alkalmával be is mutatjuk ügyfelünknek azt, hogy remekül müködő gépet biztosítunk számára, amit a kölcsönös bizalom fentartása végett, a gép leadásakor ismételten leellenőrzük. Tisztítógépet csak az a 18. életévét betöltött személy tud kölcsönözni aki érvényes személyazonosító igazolvánnyal és lakcímkártyával rendelkezik! Erre azért van szükség, mert minden bérbeadás alkalmával kölcsönadási szerződés íródik. A kölcsönadási szerződés tartalmazza a bérbevevő és bérbeadó pontos személyes adatait, a kölcsönzött gép adatait, a kölcsönzés kezdetét és végét dátum, óra és perc szerint. A kölcsönadási szerződésből két pédány íródik, mindkét fél aláírássával, ezzel hitelesítve azt
Címünk:
1157 Budapest Páskom Park 5.
Nyitvatartás:
H-P:08:00-18:00
SZ-V:09:00-17:00
Ünnepnapokon is !
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
E-mail címünk:
tisztitogepkolcsonzo15@gmail.com
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
Vissza a tartalomhoz