Autókárpit tisztítás - Tisztítógép kölcsönző

Tisztítógép kölcsönző

Szőnyeg- és kárpittisztító gépek, gőztisztító gépek kölcsönzése, elérhető áron, igény szerinti kiszállítással, kaució nélkül.

Menü
Tartalomhoz ugrás

Autókárpit tisztítás

Menü
Mai rohanó világunkban sokan több időt töltenek autóik ülésében vezetéssel elfoglalva, mint otthonaikban a kényelmes kanapén ücsörögve, így autójuk kárpitozott felületei is fokozottabb szennyeződésnek vannak kitéve. Főként igaz ez, azoknak a csáládoknak a személygépjárműveire, amelyekben kisgyermekek, vagy esetleg kis állat is gyakran utazik az anyósülésen. Sokan autóikat a napi munkahelyi feladatok elvégzésére használják, így a munkaruháról, rengeteg koszt hordanak az autóülés kárpitjára, ami éktelenkedő, elszineződött foltokban tükröződik vissza.
Kárpittisztító gép bérlése, kölcsönzése
szőnyegtisztító gép bérlése, kölcsönzése
Nyári hőségben rengeteg verejtékkel jár már egy órás sétakocsikázás is, amit az ülés kárpitja magába szív és raktároz, majd kellemetlen szagot áraszt, ezzel beterítve az egész utasteret, és ami még lényegesebb, akár fertőzés forrása is lehet egy emberi, vagy állati váladékokkal átivódott felület. Ki ne szeretne egy higiénikus, tiszta, illatos autóban utazni? Erre a problémára nyújt egyszerű és hatékony megoldást a Karcher szőnyeg- és kárpittisztító gépe. A kicsi kárpittisztító fej könnyedén befér a rejtett helyekre is, hatékonyan eltávolítja az ott felhalmozódott szennyeződést, tartósan kellemes illatot, friss, ápolt külsőt kölcsönözve ezzel autójának.
Gőztisztító gép bérlése, kölcsönzése
Bérlés, kölcsönzés árak

Videó:
Címünk:
1157 Budapest Páskom Park 5.
Nyitvatartás:
H-P:08:00-18:00
SZ-V:09:00-17:00
Ünnepnapokon is !
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
E-mail címünk:
tisztitogepkolcsonzo15@gmail.com
Telefonos elérhetőségünk:
Mob.: +36-50/123-4-671
Vissza a tartalomhoz